Silvia Paluoja: Mõistusvastane töökorraldus

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Paluoja.
Silvia Paluoja. Foto: PP

Pärnulased on harjunud, et pealinna sõitvad bussid väljuvad viida number üks alt. Selle harjumuse ohvrina oleksin jäänud ühel kaunil päeval bussist maha nagu mitu teistki ootajat, kes ei olnud Lux Expressile eelostetud piletilt välja lugenud, et tuleb olla platvormil number neli. Kolleegidega vesteldes selgus, et ma ei ole ainus, kes sellise ümberkorralduse ohvriks oleks langenud.

Veel hämmastavam on see, et iga päev kell 8.20 peavad Pärnu bussijaamast neljanda viida alt korraga väljuma Lux Expressi buss Tallinnasse ja Hansa Bussiliinide buss Tabriasse (Suiku) ja esmaspäeviti läheb sama viida juurest täpselt samal kellaajal buss Vana-Vigalasse.

Nii jooksevadki matsid vurlesid pealevõtva bussi otste tagant vaatama, kus nende ühissõiduk seisma jääb. Enamasti jääb maabuss pidama viienda viida juures ja juht küsib pealetulijatelt, kas veel keegi ootab õiges peatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles