Väike-Posti lasteaia ehitus jõuab peagi lõpusirgele

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksa aastat tühjana seisnud silikaattellistest fassaadiga lasteaiamaja on rekonstrueerimise käigus nii seest kui väljast tundmatuseni muutunud.
Üheksa aastat tühjana seisnud silikaattellistest fassaadiga lasteaiamaja on rekonstrueerimise käigus nii seest kui väljast tundmatuseni muutunud. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi Pärnu kesklinnas asuva Väike-Posti 8a lasteaiahoone valmimiseni pole enam palju jäänud, ei alustata sinna personali otsimise ega rühmade komplekteerimisega enne, kui teatakse lasteaia täpset avamisaega.

Väike-Postist ei tule iseseisvat lasteaeda, sellest saab Pärnu Ülejõe lasteaia maja nagu Väike-Posti naabruses Väike-Kuke lasteaedki.

Ülejõe lasteaia direktor Külli Martinson ütles, et ehitusjärgus Väike-Posti muutub küll iga päevaga üha kenamaks ja paremaks ning väikestel pärnakatel on põhjust uue toreda hoone valmimist oodata, ent praegu ei teata veel, millal saab siin haridust andma hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles