Taimetark: Soppa on loobitud küll (1)

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Maripuu.
Margus Maripuu. Foto: Silja Joon

Suhtlus loodusega pakub tuge ja annab kindlustunde. “Esivanemate talletatud elutarkuse energia aitab meil kui rahvusel püsida. Juurteta elanikud, euroinimesed, on õnnetud, sest nende elu on tulvil ohte ja puudub kestvuse kaitse,” mõtiskleb loodususku Margus Maripuu.

Pärnumaa külje all Eidaperes Toomekase talus elav taimetark ja loodusmees Maripuu korraldab huvilistele loodusmatku, viib inimesi rabadesse ja metsa, jutustab kohaliku kandi ajalugu, pärimusi ja näitab ühtlasi salapäraseid energiakohti, mille eriskummalisust kinnitab isesugune taimekooslus. “Olen kogu elu arenenud looduse abil, suheldes taevaisa, maaema ja nende looduga,” ütleb ta.

Viimased kümme aastat on Maripuu kanaldanud avalikult. Võtnud palgatöö kõrval inimesi vastu ja aidanud neil muredes selgust saada. Ta ütleb, et meediumlus on tema missioon, ülevalt antud. Ta ei ravi, ei nõiu, ei suhtle surnutega, küll aga valgusolendite, taimede ja haldjatega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles