Poja sünd viis täismehe tagasi neljandasse klassi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel 12. klassi astudes lõi Tarmo Tuuling Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis kõige pikemat aega järjest õppimise rekordi.
Sügisel 12. klassi astudes lõi Tarmo Tuuling Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis kõige pikemat aega järjest õppimise rekordi. Foto: Urmas Luik

Tänavu aprillis kirjutas Pärnu Postimees täiskasvanute gümnaasiumis 11. klassi jõudnud 36aastasest Tarmo Tuulingust, kelle haridustee jäi kunagi keeruliste peresuhete tõttu kolmandasse klassi pidama. Pärast poja sündi, 29aastaselt, võttis Tuuling ennast kokku ja jätkas kooliteed Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi neljandas klassis.

Nüüdseks on Tuulingust saanud abiturient ja kevadel ootavad ees gümnaasiumi lõpueksamid inglise keeles, ühiskonnaõpetuses, eesti keeles ja matemaatikas.

Loovtöö kaitses õppur juba detsembris. Tuulingu projekt oli loodusfotode digitaalnäitus, sest talle meeldib metsas uidata ja pildistada huvitavaid õisi ja putukaid, mida inimesed tavaliselt ei märkagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles