Linnameeskond alustab Kalju vastu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskond.
Pärnu Linnameeskond. Foto: Madis Sinivee/Pärnu Postimees/

Eesti jalgpalli liit avalikustas eeloleva hooaja võistluskalendri, mille järgi Pärnu linnameeskond mängib meistriliiga avavoorus 4. märtsil koduväljakul mulluse kolmanda Nõmme JK Kaljuga.

Kodune jalgpallihooaeg saab avavile 26. veebruaril superkarikafinaaliga, kus on vastamisi FCI Tallinn ja Tallinna FC Flora, kirjutas portaal Jalgpall.ee. Hooaja avamine ja karikavõistluste veerandfinaalide loos leiab aset kaks päeva hiljem. Premium-liiga avavoor toimub 3. ja 4. märtsil.

Linnameeskonna kapten, 34aastane Karl Palatu tunnistas Soccernetile, et meeskonda ootab noorenduskuur. "Anname võimaluse oma noortele, võistkond läheb ilmselt veel nooremaks," rääkis linnameeskonna juhatuse liige ja keskkaitsja Palatu.

Aastalõputurniiril esindas Pärnut oma noorte kõrval mullu Tartu Tammeka U21s mänginud ääreründaja Kristofer Kaasik. "Kristofer on meiega treeninud septembrist, ta tuli Pärnusse ülikooli ja elab Pärnus," kommenteeris Palatu.

Laenul olnud mängijad – Marco Lukka, Martin Mägi, Kristjan Tamme – on juhatuse liikme sõnutsi kõik Pärnust lahkunud ja oma koduklubide juurde tagasi läinud.

"Kindlasti saab olema raske," möönis Palatu. "Mängime nii palju, kui meil sees on. Anname endale aru, et tabeli keskele me ei suuda mängida, aga eesmärk on kindlasti püsima jääda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles