Mesikeelne hobinäitleja nõudis tutvumisportaalis naistelt raha

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrastusnäitleja Margus Sepp ostäitjana seriaalis «Suletud uste taga».
Harrastusnäitleja Margus Sepp ostäitjana seriaalis «Suletud uste taga». Foto: TV3 video kuvatõmmis

Kõik algas sõnadest. «No näed nüüd on sul mees, kes sind hindab ja kohtleb kui printsessi,» kirjutas 37-aastane hobinäitleja ja kassiir Margus Sepp 2014. aasta oktoobris ühele oma ohvrile. Veidi hiljem jätkas ta nii: «Kallis sa oled iga minut mul südames ja hinges ja peas.» (Mehe kirjaviis nüüd ja edaspidi muutmata – toim)

Vestluse teiseks osapooleks olnud naine oli jutust väga meelitatud, hoolimata sellest, et ta polnud Sepaga kordagi kohtunud ega teadnud isegi tema pärisnime, sest mees kasutas Facebookis nime Loll Nipitiri.

Mitu päeva käis Sepa ja naise vahel kuum flirt, mille käigus esitas mees aina siivutumaid soove, et mitte öelda nõudmisi. Kuna neil polnud võimalik sel hetkel silmast silma kohtuda, soovis mees, et naine teeks endast alasti pilte või videoid ja saadaks need talle. Pärast pikemat mesijuttu oli naine sellega ka nõus – ta saatis küsijale endast ülimalt intiimse sisuga pilte ja videoid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles