Poseidon uuendas logo

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Poseidon uus logo.
JK Poseidon uus logo. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Pärnu jalgpalliklubi Poseidon tuli välja oma uue tervikliku visuaalse kontseptsiooniga, mille raames uuendati logo, määrati ära klubi põhivärvid ja kirjafont.

Portaali Jalgpall.ee andmeil jäi Poseidoni logo idee ja sümboolika samaks, kuid kujunduslikult tehti logo märksa lihtsamaks ja jõulisemaks. Peale mitmevärvilise võib seda kasutada ühevärvilisena (valge, musta või tumesinisena). Samal ajal annab logo kasutusele võtta tekstita.

Poseidonile on jätkuvalt oluline toonitada klubi juuri Pärnu ja merejumal Poseidoniga. Seepärast on rõhk just Poseidonil ja tema kolmhargil.

JK Poseidoni juhatuse liige Silver Lulla loodab, et klubi kogukond võtab uuenduse vastu positiivselt. "Tahame rõhutada, et tegemist ei ole uue logoga," lausus ta. "Tegemist on värskendatud logoga. Klubi põhimõtted ja motiivid on jätkuvalt samad ja varasemast jõulisem logo püüab seda kõike maksimaalselt edasi anda. Positiivne on seegi, et nüüd on meil täpselt määratletud, kuidas meie logo kasutada tohib, missugused logoversioonid on aktsepteeritud ja millises kontekstis neid kasutada tohib."

Kuigi tegemist on noore klubiga, peetakse tähtsaks esile tuua asutamisaasta. Järgmine hooaeg on Poseidonile viies ja seepärast on sümboolne tuletada meelde klubi väärtusi, põhimõtteid ja eesmärke, mille poole püüeldakse. Poseidoni uue visuaalse identiteedi autor on Mikk Pärg.

Eeloleval hooajal pallib Poseidoni esindusmeeskond jalgpallimeistrivõistluste kolmandas liigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles