Juhtkiri: Tänusõnad politseile

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Tänases lehes on üks huvitavamaid lugemisi kindlasti Pärnu politseijaoskonna läinud tööaasta kokkuvõte. See peaks andma omajagu mõtteainet, kuidas elu Pärnus veel ohutumaks muuta. Turvalisuse kindlustamises on kogukonna suhtumisel suur osa. Näiteks 127 avaliku korra rikkumist aastas Rüütli tänava piirkonnas võib pidada ikkagi üsna suureks arvuks, kuigi on olnud hullemaidki aegu.

Ometi saab iga lõbustusasutus anda oma panuse, et politsei sekkumist ei vajataks. Ärge valage juurde kliendile, kelle alkoholinivoo on jõudnud silmamunadeni ja käitumine ettearvamatu. Tulu sellisest kundest ei pruugi olla suur, kuid tüli kindlasti ja kõvasti.

Öeldakse, et kes läheb välja sihiga keretäit küsida või sügelevad endal rusikad, see oma eesmärgi kuskil ikka saavutab. Nii lisandubki liigsetele pitsidele agressiivsus, mida püütakse välja elada varaste hommikutundideni lahtiolevates joogikohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles