Kitsikuses lastele saab tervisetooteid annetada laupäevani

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusfondi Dharma ja BENU apteegiketi koostöös saab laupäevani soetada lastele vajalikke tervisetooteid ja koduapteegi vahendeid. Pärnus ja Pärnu maakonnas on selliseid apteeke 11.
Heategevusfondi Dharma ja BENU apteegiketi koostöös saab laupäevani soetada lastele vajalikke tervisetooteid ja koduapteegi vahendeid. Pärnus ja Pärnu maakonnas on selliseid apteeke 11. Foto: promo

Heategevusfondi Dharma ja BENU apteegiketi koostöös saab laupäevani soetada lastele vajalikke tervisetooteid ja koduapteegi vahendeid. Pärnus ja Pärnu maakonnas on selliseid apteeke 11.

"Eestis leidub kahjuks jätkuvalt tuhandeid lapsi, kelle pere majanduslik olukord ei võimalda sageli isegi igapäevast täisväärtuslikku toitu osta, rääkimata kasvava organismi tervise seisukohalt vajalikest toodetest," ütles SA Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla. "Dharma tugiisikute ja BENU apteekide koostöö tulemusena oleme detsembris ja jaanuari alguses kogunud üle 160 apteegis kõikjal Eestis inimeste annetusi, et elementaarse koduapteegi kujul anda oma panus üle 600 kitsikuses elava lapsele terviseedendusse."

7. jaanuarini saab soetada "Tee head" märgisega kampaaniatooteid Pärnu linna ja maakonna 11 apteegist: seitsmest Pärnu apteegist ning Torist, Tootsist, Koongast ja Kilingi-Nõmmelt.

Kitsikuses peredele mõeldud tervisetooted sisaldavad tooteid immuunsussüsteemi parandavatest vahenditest muu koduapteegis vajalikuni, näiteks külmasiirupid, raviteed, plaastrid ja haavahooldusvahendid.

Kogutud annetused toimetatakse pärast 7. jaanuari hiljuti 15. tegutsemisaastat tähistanud heategevusfondi Dharma maakondlike tugiisikute abiga abivajajateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles