Selgus Pärnu Postimehe aasta töötaja

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laine.
Martin Laine. Foto: PP

Pärnu Postimehe inimesed valisid aasta töötajaks reporter Martin Laine, kes on leheveergudele põnevaid artikleid kirjutanud veidi üle aasta.

Kolleegide sõnutsi ilmus Martini sulest eelmisel aastal hulganisti sisukaid uudiseid ja muid lugusid ja ta näeb omapäraste vaatenurkade leidmisega vaeva. Martin on universaalne lugude kirjutaja ja märkab probleeme, oskab neid hästi lahti harutada, ei põgene raskete teemade eest.

Kolleegid märkisid, et ta kirjutab keerukad maavaidlused põnevaks looks ja on toimetuse parim teedespetsialist, sest just teedega seotud probleeme on Martin aasta jooksul sagedasti kajastanud. Samuti on ta kiire kirjutaja, abivalmis ja tema peale saab alati kindel olla.

Veel märkisid kolleegid aasta töötaja valimisel teistest enam ära ja tunnustasid fotograaf Urmas Luige, disainijuht Janek Talpas-Taltsepa, reporterite Anu Villmanni ja Silvia Paluoja tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles