Video: Pärnu indie-bänd avaldas uue singli

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Steps To Synapse.
Ansambel Steps To Synapse. Foto: Henry Peet

2014. aastal asutatud suvepealinna bänd Steps To Synapse avaldas singli "Take Me Home", mis kõlab muusikute kinnitusel nagu džinn toonikuga, mida on klaasi valatud vahekorras 1:1.

Ansambli pressiteate kohaselt on mõjutusi saadud biitlitest ja funk-muusikast moodsa melodramaatilise ambient- ja nüüdisaegse räppmuusikani. Nende looming sobib nii pidutsemiseks kui sõbra õlal nutmiseks.

Ansambli moodustavad Lisann Aljaste (saksofon, vokaal), Ivo Leesar (akustiline kitarr, vokaal), Karl Birnbaum (basskitarr), Johannes Eriste (perkussioon) ja Siim Siimer (elektrikitarr).

"Muidu patriarhaalsesse indie-rokki sulandunud alfaemane teeb Steps to Synapse´ist eksootilise glamuurbändi," seisis teates. "Nende muusikast kuuleb välismaise Jungle´i vokaalseid mõjutusi, 1980. aastate surfiroki wah-pedaaliga ülevoolavat kitarri ja kaasakiskuvaid drum`n`bass`i gruuve. Bändiliikmete ühishobi on Ladina-Ameerika tantsude Youtube`i vahendusel õppimine.

Eestis on kooslus esinenud mitmes suuremas kontsertpaigas nagu Sinilind, Von Krahl, Punane Maja, Kultuuriklubi Kelm.

Viieliikmeline indie-popi bänd on välja andnud lühialbumi "Desires" ja teeb prooviruumis tööd esimese kauamängiva salvestamiseks.

Uue singli sõnad kirjutas Aljaste ja muusika lõi ansambel koos. Lugu kohendas ja lihvis Charlie Chastain ja see salvestati osaühingu NeatBiit stuudios.

Kuulake lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles