Pärnu naised jõudsid saalijalgpalli finaalturniirile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel jalgpallis Eesti meistriks tulnud Pärnu jalgpalliklubi naiskond püüab sama saalijalgpallis.
Sügisel jalgpallis Eesti meistriks tulnud Pärnu jalgpalliklubi naiskond püüab sama saalijalgpallis. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pühapäevaselt Eesti saalijalgpalli karikavõistluste alagrupiturniirilt pääsesid finaalturniirile nii Pärnu jalgpalliklubi esindus- kui duubelnaiskond.

Eesti jalgpalli liidu teatel selgub saalikarika võitja tänavu uue formaadi järgi ja kümme naiskonda jagati kahte gruppi, kust mõlemast kvalifitseerus finaalturniirile neli parimat.

Pärnu naised mängisid pühapäeval Suure-Jaanis. Kõik vastased alistas PJK esindusnaiskond ja teiseks platseerus pärnakate duubelesindus. Veel pääsesid Suure-Jaanist 21. jaanuaril Paide E-Piima spordihallis toimuvale finaalturniirile Tartu naiskonnad SK 10 Premium ja Tammeka.

Teisest alagrupist tulevad neile vastu Tallinna FC Flora ja Flora II, JK Tallinna Kalev ja Nõmme Kalju FC.

PJK peatreener Jüri Saar ütles eelmisel nädalal Pärnu Postimehele, et saalijalgpalli karikas on esimene suurem tiitel, mida tänavu jahtida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles