Pärnakad ostavad maju Räämale, Ülejõele ja Raekülla

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Seedri tänav. Pärnu ranna rajoon on linna hinnatumaid elupiirkondi, kuid kinnisvara jaksavad siia soetada vähesed kohalikud. Pärnakad ostavad elumaju pigem Ülejõele, Räämale ja Raekülla, kus eramute hinnad on taskukohasemad.
Pildil Seedri tänav. Pärnu ranna rajoon on linna hinnatumaid elupiirkondi, kuid kinnisvara jaksavad siia soetada vähesed kohalikud. Pärnakad ostavad elumaju pigem Ülejõele, Räämale ja Raekülla, kus eramute hinnad on taskukohasemad. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu elamuturul müüdi läinud aastal enim kesklinna eramuid (50 tehingut), järgnesid Rääma, Ülejõe ja Raeküla linnaosa vastavalt 40, 32 ja 30 tehinguga.

LVM Kinnisvara maa-ameti tehingute andmebaasi põhjal koostatud ülevaatest selgub, et Vana-Pärnus tehti 21 elamu ostu-müügitehingut ja Tammiste linnajaos kaks.

Kõrgeim elamu keskmine tehinguhind oli kesklinnas (122 712 eurot), järgnesid Rääma (92 018 eurot), Raeküla (83 714 eurot) ja Ülejõe (83 714 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles