Video: peakokk jagab soovitusi, kuidas konservidest pidusööki valmistada (1)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Täna vaadatakse Pärnus tagasi 2005. aasta jaanuaritormile ja arutatakse, kuidas meie inimesed on valmis hädaolukordadeks. Tartu ülikooli Pärnu kolledžis toimub teist korda lähiajaloo suurtormile pühendatud konverents.

Muude teemade kõrval pakuti konverentsil osalejatele võimalust maitsta kaua säilivatest toiduainetest roogi. Menüü aluseks on sama toiduvaru, mida üldiselt kriisiolukordadeks valmisolekuks soovitatakse koju muretseda.

Konverentsiks valmis video, kus söögisaali Portaal catering`i peakokk Evari Tsetsin õpetab, kuidas käepäraste vahenditega valmistada imelihtsate reptseptide järgi konservidest ja kauasäilivatest toiduainetest pidusööki.

Vaadake videost, kuidas teha konservidest maitsvat chilli con carne`t ja India chapati`t. Video teises osas valmivad spagetipitsa, tuhakartulid, näkileivast võileivatort, neljaviljapudruküpsised ja paella vokitud boršiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles