Kaksikud õed ei veeda ühtki päeva raamatuteta

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Johanna ja Marta Pauliine Mihkelsoni kodus raamatuvirn aina kasvab. Kõige rohkem hindavad nad fantaasiajutte ja krimilugusid.
Tuuli Johanna ja Marta Pauliine Mihkelsoni kodus raamatuvirn aina kasvab. Kõige rohkem hindavad nad fantaasiajutte ja krimilugusid. Foto: Mailiis Ollino

Üheksa-aastased kaksikud Tuuli Johanna ja Marta Pauliine Mihkelson on raamatutega suured sõbrad. Tüdrukud said tähed selgeks umbes kaheaastaselt telekast “Mõmmi ja aabitsa” saadet vaadates.

Tähtedest sõnu veerima õppisid õed karuaabitsa abil ja peagi hakkas tüdrukute toas raamatuvirn aina kasvama. Nende kodus leidub lemmikkirjutisi palju, aga mõlemad on peale selle sagedased külalised üle tee asuvas raamatukoguski. Hulk teoseid jõuab nende koju Raamatuvahetus.ee lehelt.

“Me loeme päris palju,” ütles Marta tagasihoidlikult. “Ei usu, et ükski päev selleta mööda läheb,” nõustus Tuuli. Õed hindavad kõige rohkem fantaasiajutte ja krimilugusid, näiteks Mika Keräneni teoseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles