Üha enam pärnakaid palkab koju koristaja

Hele-Kai Valtenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirko Palu sõnutsi ei ole vaja pastakajälgede puhastamiseks diivanilt kasutada mingit keemiat. Seda saab teha ka täiesti kuivalt ja spetsiaalse svammiga.
Pirko Palu sõnutsi ei ole vaja pastakajälgede puhastamiseks diivanilt kasutada mingit keemiat. Seda saab teha ka täiesti kuivalt ja spetsiaalse svammiga. Foto: Mailiis Ollino

Kodukoristuse teenuse kasutamine muutub Pärnus üha populaarsemaks. Hea ja südamega asja juures abilise võib leida nii suuremast ettevõttest kui ka sõbrannade soovitusel.

“Paljud kipuvad arvama, et teenus on väga kallis, aga kui koristaja regulaarselt abiks käib, siis see ju nii ei ole,” tõdes Riegler Kinnisvarahoolduse ehk Koristaja.ee töödejuht Pirko Palu.

Seda kinnitas Laverna Puhastustööde OÜ kliendihaldur Helge Paas. “Hind sõltub mustuse tasemest, inimese soovidest, ajast ja töömahust. Aga sellestki, kas ta soovib teenust üheks korraks või plaanib pikaajaliseks kliendiks hakata,” põhjendas Paas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles