Pärnu linnapea ületas tublisti aasta lõpus uudisekünnist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust mainiti jõulukuul meediaväljaannetes 65 korral.
Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust mainiti jõulukuul meediaväljaannetes 65 korral. Foto: Ardi Truija / Pärnu Postimees/

Eesti meedia mainis detsembris omavalitsusjuhtidest enim Tallinna linnapea kohusetäitjat Taavi Aasa, Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust ja Kuressaare meeri Madis Kallast.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel ületas keskerakondlasest Tallinna linnapea kohusetäitja ja abilinnapea Taavi Aas uudisekünnise 151, Toomas Kivimägi valimisliitu kuuluv Pärnu linnapea Romek Kosenkranius 65 ja parteitu Kuressaare linnapea Madis Kallas 43 korral.

Sotsiaaldemokraadist Paide linnapead Siret Pihelgat nimetati 34, Reformierakonna liiget Tartu linnapead Urmas Klaasi 30, samasse parteisse kuuluvat Haapsalu meeri Urmas Suklest 23, reformierakondlasest Jõgeva linnapead Raivo Meitust 14 korral. Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvat Rakvere linnapead Mihkel Juhkamit ja sotsiaaldemokraadist Hiiu vallavanemat Reili Randa mainiti võrdselt kümnel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles