Linnameeskonna vahetab välja Pärnu Vaprus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati pallis Pärnu esindusmeeskond Vapruse (pildil valges) nime all meistriliigas 2008. aastal, kui liigas saadi üheksas koht.
Viimati pallis Pärnu esindusmeeskond Vapruse (pildil valges) nime all meistriliigas 2008. aastal, kui liigas saadi üheksas koht. Foto: Urmas Luik

Eesti jalgpalli liidu teatel pallib eeloleval aastal Eesti jalgpallimeistrivõistluste kõrgemas seltskonnas laialimineva Pärnu linnameeskonna asemel Pärnu JK Vaprus, keda ilmselt ootab väga keeruline hooaeg.

Eesti jalgpalli liidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht rääkis, et 2011. aastast kolme suvepealinna vutiklubi Pärnu JK, Vaprus ja SS Kalev baasil sündinud MTÜ Pärnu Jalgpalliklubide Liit otsustas konsensuslikult, et eelolevast hooajast lõpetab Premium-liigas mängimise linnameeskond, keda asendab JK Vaprus.

“Pärnu jalgpalliklubide liit esitas vastava pöördumise Eesti jalgpalli liidu juhatusele, mis tegi eriotsuse lubada Vaprus mängima Premium-liigasse linnameeskonna asemel litsentsita,” selgitas Uiboleht. “Vapruse duubelmeeskonnaks saab esiliiga Bs mängiv Vändra JK Vaprus, teises liigas jätkavad Vaprus II ja oma esindusega PJK.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles