Pärnu ja Lihula noored jämmisid Koolijazzil

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotole jäi festivalil Pärnu muusikakooli esindanud kitarriõpilane Martin Hansschmidt, keda õpetab Erko Niit.
Fotole jäi festivalil Pärnu muusikakooli esindanud kitarriõpilane Martin Hansschmidt, keda õpetab Erko Niit. Foto: Jaan Männik

Noorte muusikahuviliste festival "Koolijazz = Jazzikool" tõi jaanuari esimesel nädalal kolmeks päevaks Viljandisse üle 50 noore muusikaõpilase kogu Eestist.

Ürituse raames toimus rütmimuusikaansamblite võistumängimine. Improvisatsiooniauhinna pälvis Pärnu muusikakooli džässiklaveriõpilane Robi Salumets, keda juhendab Indrek Oselein.

Salumets ja samuti Pärnu muusikakoolis õppiv Marie Põdra astusid festivalil üles Lihula muusika- ja kunstikooli brassansambli Junior Danceband koosseisus, mida juhendab Mati Põdra. Kui Pärnu muusikakoolis õpib Marie Leonora Palu käe all oboemängu, siis Lihulas esines ta kitarril. Junior Danceband pälvis oma esituse eest karakteerse torusektsiooni auhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles