Marge Lumisalu: Mulle meeldivad inimesed, kes ei vingu

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Lumisalu Tammiste lasteaia Põnnikooli muusikatunnis.
Marge Lumisalu Tammiste lasteaia Põnnikooli muusikatunnis. Foto: Mailiis Ollino

Muusikaõpetaja Marge Lumisalu ütles, et tal on vedanud. “Ma pole enamasti pidanud töökohtadele kandideerima. Mind on üles leitud ja kutsutud. Kõik minu tegevusalad on seotud kultuuri, muusika ja haridusega,” lausus ta oma tegemisi üles lugedes.

Esikohal on lapsed, noored ja muusika, järgnevad show-programmid, kontserdikorraldus ja meediamaailmgi on tuttavaid radu täis. “Ärivaldkond pole näiteks üldse minu teema,” teab vestluskaaslane kindlalt.

Muusikaõpetaja näitab paksu märkmikku, kus kõik kohtumised ja tunnid täpselt üles märgitud. Detsember ja mai on muusikaõpetajatele alati keeruline aeg: palju esinemisi eri kollektiividega, jõulupeod ja -kontserdid. Pärast seda pingutust võiks end kassi moodi kerra tõmmata ja uue aastani nurru lüüa. “Tunnen hästi suurt sugulust kassidega. Salapärased ja huvitavad loomad, iseseisvad, saavad alati hakkama ja kukuvad igas olukorras käppadele. Täpselt minu moodi,” leiab Marge Lumisalu lõbusalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles