1250 pastakat + üks pärnakas = tore hobi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Haavandi hoiab oma pastakakollektsiooni kahes kastis. Pastakas on küll väike vidin, aga kui neid on palju, võtavad nad päris palju ruumi.
Kadri Haavandi hoiab oma pastakakollektsiooni kahes kastis. Pastakas on küll väike vidin, aga kui neid on palju, võtavad nad päris palju ruumi. Foto: Mailiis Ollino

Kui õhtul on uinumisega raskusi, võib Une-Mati ootuses loendada lambaid, numbreid või hoopis pastapliiatseid. Uskuge: üle 1200 pastaka kokkulugemine mõjub kui kuum piim meega ja toob ruttu sõba silmale.

Kollektsionäärist 29aastasel pärnakal Kadri Haavandil on selline võimalus, kuna temal ongi kodus ligemale 1250 pastakat.

Magamajäämise eesmärgil Kadri oma kogu õhtuti siiski üle ei loe, sest enne jõuaks ilmselt hommik kätte. Viimati võttis ta selle töö ette mullu suvel ja sai siis kokku 1085 pastakat. Pärast seda on pastakate perre jõudsalt uusi liikmeid lisandunud, mis annab põhjust arvata, et nüüd on neid kuskil 1250.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles