Jüri Ratas: Minagi otsin Saarde metsas levi

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Eile Pärnut ja Pärnumaad külastanud peaminister Jüri Ratas mahutas kiiresse päeva veerandtunnise intervjuu Pärnu Postimehelegi. 15 minutit ja kuus sekundit kestnud vestluse käigus tunnistas Ratas, et paljud pärnumaalaste mured on talle tuttavad: temagi on teinud Tallinna–Pärnu maanteel rekade vahel ohtlikke manöövreid ja otsinud Saarde metsade vahel mobiililevi.

Pärnut ja Pärnumaad külastanud peaminister Jüri Ratas mahutas kiiresse päeva veerandtunnise intervjuu Pärnu Postimehelegi. / Mailiis Ollino/
Pärnut ja Pärnumaad külastanud peaminister Jüri Ratas mahutas kiiresse päeva veerandtunnise intervjuu Pärnu Postimehelegi. / Mailiis Ollino/ Foto: Mailiis Ollino

Me oleme korra silmast silma kohtunud. Mõni aasta tagasi kõndisite valimiste eel hoogsal sammul Rapla vahel ja jagasite helkureid. Kas peaministrina saate samuti endale lubada vahetuid kohtumisi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles