Kohati krõbeda külmaga algav nädal muutub juba teisipäevast pehmemaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Ilmateenistus prognoosib eeloleva nädala esmaspäeva ööks kohati alla 10 miinuskraadi langevat termomeetrinäitu, ent juba teisipäeval on oodata märksa pehmemat talveilma.

Esmaspäeval tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhkkond, Läänemere idarannikul aga püsib hääbuv madalrõhuvöönd. Öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 meetrit sekundis. Külma tuleb 3–8, kohati 11 kraadi. Päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja paiguti võib sadada vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 meetrit sekundis. On 1–7 külmakraadi, saartel aga tõuseb temperatuur kohati 1 kraadini.

Teisipäeval tugevneb Läänemere ääres kõrgrõhkkonna mõju. Öösel on pilves selgimistega suurema sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 1–7 meetrit sekundis. Külma tuleb 3–8 kraadi, kohati 10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal sajab lund, saartel ja läänerannikul lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 4 miinuskraadist 1 kraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles