Pärnus toimub esimest korda eakate vabaajamess

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajakas korraldatakse eakate vabaajamess, mille eesmärk on soodustada seenioride aktiivsust ja julgustada üle 60aastaseid kodust välja tulema.
Kaubamajakas korraldatakse eakate vabaajamess, mille eesmärk on soodustada seenioride aktiivsust ja julgustada üle 60aastaseid kodust välja tulema. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus Kaubamajakas korraldatakse 12. veebruaril eakate vabaajamess, mille eesmärk on soodustada seenioride aktiivsust ja julgustada üle 60aastaseid kodust välja tulema.

Messi korraldaja Piret Hallik-Sassi sõnutsi koondab üritus Pärnu käidavamasse paika väärikas eas inimestele sobivad kultuuri-, vabaaja- ja spordiseltside, terviseteenuste ja meelelahutuse pakkujad.

"Mess annab hea ülevaate eakatele mõeldud tegevustest ja teenustest," selgitas Hallik-Sass. "Sealt leiab liikumis-, muusika-, kunsti- ja käsitööringe, üritusel jagatakse nõuandeid aktiivsuse säilitamiseks ja tervise turgutamiseks. End kurssi viia saab taastus-, heaolu- ja õppimisvõimaluste, päeva- ja kogukonnakeskuste tegemistega,"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles