Aasta innovaatilisim konverents peeti Pärnus

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti eelmise aasta kõige innovaatilisemaks konverentsiks valiti Estonia kuurorthotellis toimunud Roaster Camp 2016. Tunnustust on vastu võtmas Roaster Campi'i korraldajad Hannah Davies Specialty Coffee Association'ist ning Estonia müügi-ja turundusjuht Ave Pill.
Eesti eelmise aasta kõige innovaatilisemaks konverentsiks valiti Estonia kuurorthotellis toimunud Roaster Camp 2016. Tunnustust on vastu võtmas Roaster Campi'i korraldajad Hannah Davies Specialty Coffee Association'ist ning Estonia müügi-ja turundusjuht Ave Pill. Foto: Eesti konverentsibüroo

Eesti konverentsibüroo tunnustas parimaid konverentsikorraldajaid, valides 2016. aasta uuendusmeelseimaks konverentsiks Estonia kuurorthotellis toimunud Euroopa kohvimeistrite tippüritus Roaster Camp.

Innovaatilisima konverentsilahenduse tiitel antakse vähemalt 100 osalejaga rahvusvahelisele konverentsile, mille korraldamisel kasutati uudset tehnoloogiat, erilisi toimumiskohti, formaate, unikaalseid vaba aja programme või muid uuenduslikke, loovaid ja leidlikke lahendusi.

Oktoobris Pärnus Estonia spaa- ja konverentsihotellis korraldatud Roaster Camp tõi suvepealinna 130 tippkohviröstijat 18 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles