Festival püüab Guinnessi rekordit

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse ooperifestivali lavastuse peaosas säravad Alex (Sunghyun) Kim Lõuna-Koreast ja Anna Denisova Venemaalt.
Tänavuse ooperifestivali lavastuse peaosas säravad Alex (Sunghyun) Kim Lõuna-Koreast ja Anna Denisova Venemaalt. Foto: Reet Sau/PromFest

Lõuna-Korea tenori Alex (Sunghyun) Kimi soovil tuuakse tänavu mais Pärnu rahvusvahelisel ooperifestivalil PromFest lavale Giuseppe Verdi “La Traviata”. Ooperilavastajana teeb debüüdi Anu Lamp. Ühtlasi soovitakse sel festivalil püstitada ooperilauljate abiga Guinnessi rekord.

“Olen Anu Lampi ammu meie festivalile kaasata tahtnud ja mõelnud, et ta võiks olla väga huvitav muusikateatri lavastaja,” avaldas festivali kunstiline juht Erki Pehk. “Lamp on hästi hõivatud ja tal on palju tööd, aga katsume ajad niiviisi sättida, et meie “La Traviata” tema elu seisma ei paneks.”

Lõuna-Korea tenor Kim võitis viimase, 2015. aastal toimunud Klaudia Taevi nimelise noorte ooperilauljate konkursi ja traditsiooniliselt käib võiduga kaasas võimalus endale ise roll valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles