Kuulus pendlimees rikkus majamüügitehingu

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalju Paldis on oma tegevusvaldkonnas tuntud, nimetades ennast geobioloogiks ja tervendajaks, ega karda võtta vastutust pendliga antud hinnangute eest.
Kalju Paldis on oma tegevusvaldkonnas tuntud, nimetades ennast geobioloogiks ja tervendajaks, ega karda võtta vastutust pendliga antud hinnangute eest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärnust pärit Kalju Paldisel, kes kogus Tallinnas kuulsust, väites end toituvat veest ja kõiksusest saadavast energiast, kulus minut–paar pendlikeerutamist, et anda müüdavale eramule hinnang, mis ostu-müügitehingu järsult katkestas.

“Ostjale maja meeldis, tehing oli sisuliselt kokku lepitud, kui ostjate kutsel sisenes majja mees, kes keerutas minuti või paar köögis pendlit, liitus siis ülejäänud seltskonnaga ja teatas, et maja asub seisva vee ladestusel ega kõlba elamiseks,” kirjeldas oma maja müüa üritav mees Paldise tegevust. “Olin jahmatusest sõnatu.”

Paldis nimetab ennast geobioloogiks ja annab Facebookis teada, et on käinud “Rääma ülikoolis” ja “Pärnu keskkoolis” ning pakub muu esoteerilise tegevuse kõrval maja energeetilist hindamist. Nõnda ta Tallinnast Pärnu lähistele ühte eramusse kosmosekiirgust otsima kutsutigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles