Maleliit tunnustas Kaido Külaotsa

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Külaots Balti tsooniturniiri võidukarikaga.
Kaido Külaots Balti tsooniturniiri võidukarikaga. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tallinna Sokos Hotel Virus Paul Kerese 100. sünniaastapäevale pühendatud maleaasta pidulikul lõpetamisel kuulutas Eesti maleliit välja mullused parimad ja teiste seas tunnustati pärnakas Kaido Külaotsa.

Külaots pälvis tiitli "Maleaasta tegija 2016" Pärnus FIDE Balti tsooniturniiri võidu ja tulemusliku töö eest Ottomar Ladva ja Mai Narva juhendamisel.

Veel pälvisid sama tiitli suurepäraste tulemuste eest Ottomar Ladva, Grete Olde, Kirill Chukavin, Eesti malenaiskond koosseisus Mai Narva, Monika Tsõganova, Margareth Olde, Triin Narva, Regina Narva ja naiskonna kapten Kaarel Nestor.

Samuti tunnustati perekond Ladvat malele pühendumise eest.

Maleliidu juhatuse esimehe Hendrik Olde sõnutsi iseloomustavad möödunud maleaastat Eesti maletajate kõrged tulemused, mille üle võib uhke olla.

"Paul Keresele pühendatud aasta oli Eesti maletajatele tõeliselt edukas: mitu meie maletajat näitas maailmaklassi maleolümpial, FIDE Balti tsooniturniiril, Euroopa noorte meistrivõistlustel. Seepärast otsustasime tunnustada 11 inimest, kes tõid koju suuri võite või on oma panusega aidanud Eesti male kaugele," rääkis Olde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles