Töötukassa tunnustab kolme Pärnumaa partnerit

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AQ Lasertool OÜ puhul toob töötukassa välja meeldiva ja sujuva koostöö.
AQ Lasertool OÜ puhul toob töötukassa välja meeldiva ja sujuva koostöö. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Töötukassa tunnustab täna Estonia teatri valges saalis läinud aasta parimaid tööandjaid, omavalitsusi ja koostööpartnereid. Pärnumaalt said tunnustuse AQ Lasertool OÜ, Pärnu Postimees ja Häädemeeste vallavalitsuse sotsiaalkeskus.

AQ Lasertool OÜ puhul toob töötukassa välja meeldiva ja sujuva koostöö. "Oma tööpakkumiste vahendamise on ettevõte usaldanud töötukassale," lausus töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets. "Nad on koostööaltid isegi siis, kui neil pole parajasti vaba töökohta pakkuda, kuid meil on klient, kes soovib keevitajatööga tutvuda või ametit õppida."

Aastaid kestnud koostööd Pärnu Postimehega nimetab töötukassa meeldivaks, sujuvaks, professionaalseks ja usalduslikuks. "Pärnu Postimees hoolitseb, et lugejateni jõuaksid päevakohased ja tähtsad tööturuvaldkonna teemad," märkis Mets. "Lehe kaudu on lugejateni jõudnud meie klientide edulood, mis näitavad, et raske aeg on ületatav ja inimesed leiavad sobiva lahenduse, olgugi et mõni olukord näib esmapilgul lootusetu."

Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja tõi esile, et töötukassa on teinud väga head koostööd paljude ajakirjanikega, kuid soovib eraldi nimetada Anu Villmanni, Silja Joone, Teele Talve, Merili Nikkolo ja Siiri Erala.

Häädemeeste vallavalitsuse sotsiaalkeskuse sotsiaaltöötaja Tiiu Savi ja juhataja Sandra Rebane on töötukassa teatel pühendunud ja lahendustele orienteeritud. "Tänu Tiiu ja Sandra abile on toimunud valla töötutele palju ettevõtmisi nagu tööharjutus, õpitoad, infopäevad ja koolitused," tähendas Mets. "Keerulistes situatsioonideski jäävad sotsiaaltöötajad alati optimistlikuks ja positiivseks. Nad pole kordagi alla andnud ja usuvad, et igale kliendile leidub sobiv lahendus. Selliste inimestega on töötukassal lausa lust ühise eesmärgi nimel töötada."

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnutsi aitas töötukassa mullu 79 029 tööd otsivat inimest ja vahendas 54 000 tööpakkumist.

Töötukassal on pea 13 000 koostööpartnerit. Nende hulka kuuluvad tööandjad, kohalikud omavalitsused, kutse- ja kõrgkoolid, koolitusasutused ja vabakonna esindajad.

Paavel märkis, et töötukassa on sõlminud koostööleppe juba 30 suurfirmaga. "Eelmise aasta tõhus koostöö eri partneritega näitab, et koos saame pakkuda inimestele laia valiku töökohti ja ettevõtetele sobivaid töötajaid," lausus ta.

Töötukassa tunnustab täna koostööpartnereid viiendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles