Töötukassa tunnustab Pärnumaalt kolme partnerit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Töötukassa tunnustas eile läinud aasta parimaid tööandjaid, omavalitsusi ja koostööpartnereid. Pärnumaalt said tunnustuse AQ Lasertool OÜ, Pärnu Postimees ja Häädemeeste vallavalitsuse sotsiaalkeskus.

AQ Lasertool OÜ puhul tõi töötukassa välja meeldiva ja sujuva koostöö. “Nad on koostööaltid isegi siis, kui neil pole parajasti vaba töökohta pakkuda, kuid meil on klient, kes soovib keevitajatööga tutvuda või ametit õppida,” lausus töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets.

Aastaid kestnud koostööd Pärnu Postimehega nimetab töötukassa meeldivaks, sujuvaks, professionaalseks ja usalduslikuks. “Pärnu Postimees hoolitseb, et lugejateni jõuaksid päevakohased ja tähtsad tööturuvaldkonna teemad,” märkis Mets. “Lehe kaudu on lugejateni jõudnud meie klientide edulood, mis näitavad, et raske aeg on ületatav.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles