Pärnumaa uus päästeauto teeb ära mitme masina töö

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupisse saabunud uus päästeauto teeb ära mitme masina töö ja sellega saab õnnetuskohale vedada nii veekonteinerit kui lisavarustust.
Pärnu-Jaagupisse saabunud uus päästeauto teeb ära mitme masina töö ja sellega saab õnnetuskohale vedada nii veekonteinerit kui lisavarustust. Foto: Mailiis Ollino

Möödunud aastal 27,8 miljoni eest tellitud 83 uuest päästeautost on kätte saadud kümme, millest üht kasutab kustutustöödel Pärnu-Jaagupi päästekomando. Ülejäänud erisõidukid jõuavad Eestisse sel aastal.

Eestisse saabunud kaheksa konteineriautot asuvad peale Pärnu-Jaagupi veel Kosel, Kehras, Tapal, Kohtla-Järvel, Paides, Jõgeval ja Valgas. Lasnamäele jõudis põhi- ja Kuressaarde paakauto.

Peale autode tellitud 14 kustutusvee paagikonteinerist, mida kasutatakse multilift-sõidukite puhul, on kohale jõudnud vaid üks ja see asub Pärnu-Jaagupi päästekomandos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles