Kodu puhtaks kuuma auruga

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stokkeri tööriistakeskuse müüja Alar Joa näitab aurupesuri mudelit, millele saab töötamise ajal vett lisada – nii on lihtsam suuri seina- ja põrandapindasid pesta.
Stokkeri tööriistakeskuse müüja Alar Joa näitab aurupesuri mudelit, millele saab töötamise ajal vett lisada – nii on lihtsam suuri seina- ja põrandapindasid pesta. Foto: Karin Klaus

Igaüks, kes kunagi pidanud kodu koristama, teab, et kõige tüütum on puhastada kööki ja vannituba: rasv, toidujäägid ja katlakivi tekitavad mustust, mille eemaldamine nõuab omajagu nühkimist ja pesuvahendeid.

Pärnu Postimees otsustas proovida populaarsust koguvat kodumasinat – aurupesurit, mis lubab koristamisel vaeva ja kodukeemiatooteid kokku hoida.

Aurupuhastid töötavad vett oma boileris kuumutades ja saadud auru välja pritsides. Kuum aur väljub otsikust tugeva surve all ja aitab mustuse määrdunud pinnalt lahti lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles