Galerii: raamatukogus kiideti tublisid lugejaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu keskraamatukogu tunnustas lapsi, kes tänu oma vahvatele peredele lasteosakonna ettevõtmistes kaasa löövad ja sel moel raamatusõbraks kasvanud on.

Pärnu keskraamatukogu lasteteeninduse peaspetsialist Signe Peeker rääkis, et seekordsed tublid lugejad on vanuses poolteist kuni 12 aastat. "Kõige pisemad veel muidugi ise sõnu kokku ei loe, aga tegelikult saabki raamatuarmastus alguse raamatuid kätte võttes ja nende üle imestades," rääkis Peeker. Ta lisas, et kindlasti aitab sellele kaasa Mürakarukoolis käimine ja koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga maailma avastamine.

Aukirja koos raamatu ja väikese meenega andis üle linnapea Romek Kosenkranius, kes perepäevale oli tulnud abi- ja teraapiakoera Lexiga. Rõõmus taaskohtumine ootas neid lugejaid, kes mitu õhtut on lugemiskoerte Chucki ja Chilli ning nende juhtide Rita Kosenkraniuse ja Ivi Branti seltsis veetnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles