Vaprus alistas Taliturniiril Tarva

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu JK Vaprus vapp.
Pärnu JK Vaprus vapp. Foto: Pärnu Vaprus

Pärnu Vaprus alistas täna Eesti jalgpalli liidu tippklubide hooajaeelsel Taliturniiril Rakvere Tarva 3:1, saades turniiril esimese võidu.

Avavärava lõi juba kuuendal minutil Magnus Villota. 16. ja 28. minutil suurendas Kristen Saarts pärnakate eduseisu kolmeväravaliseks.

Tarva auvärava lõi 61. minutil Jaanus Kaasik.

Vaprusel on Taliturniiril nüüd seljataga kolm mängu. Eelmisel nädalavahetusel viigistasid pärnakad 1:1 Viljandi Tulevikuga ja nädal varem tunnistasid pärnakad Tartu Tammeka 2:0 paremust.

Taliturniiril turniiritabelit ei peeta ja võitjat ei selgitata. Meeskonnad on jagatud kuueliikmelistesse gruppidesse, kus kõik mängivad omavahel korra.

Mulluse meistriliiga kuus parimat pallivad A-grupis ja neli viimast koos mulluse esiliiga kahe paremaga B-rühmas. Peale pärnakate kuuluvad B-gruppi Tartu Tammeka, Narva Trans, Rakvere Tarvas, Viljandi Tulevik ja Maardu linnameeskond.

Järgmisel laupäeval kohtub Vaprus turniiril Maardu linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles