Pärnus põles kahekorruseline elamu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus põles kahekorruseline elumaja.
Pärnus põles kahekorruseline elumaja. Foto: Ardi Truija

Täna öösel süttis Pärnus Riia maanteel kahekorruselises elamus korter, üks inimene viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Pärnus põles kahekorruseline elamu.
Pärnus põles kahekorruseline elamu. Foto: Ardi Truija

Majapõlengust anti häirekeskusele teada kell 2.37, põles teise korruse korter.

Kustutustööde käigus toodi majast välja mees, kelle kiirabi toimetas tervisekontrolliks haiglasse. Esimeselt korruselt evakueeriti kolm inimest. Kustutustööd lõpetati kell 3.36.

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja Katariina Vaabeli sõnutsi oli süttinud korteris suitsuandur laest alla võetud ja ilma patareita. "Uus patarei oli korteris kapi peal pakendis," täpsustas Vaabel. Ta lisas, et kõrvalkorteris oli suitsuandur küll laes, aga sellel puudus samuti patarei.

Pressiesindaja paneb inimestele südamele, et suitsuandur oleks töökorras, sest nii on võimalik inimestel avastada tulekahju varases faasis ja kiiremini reageerida.

"Kui suitsuandur ei tööta, saavad päästjad juhtunust teada enamasti alles siis, kui aknast on leek juba väljas, nii ka kõnealuse juhtumi puhul," rääkis Vaabel, kelle väitel võinuks minna hullemini, kuna tegu oli kortermaja ja öise ajaga, mil inimesed enamasti magavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles