Teaduslahingus võistles kümme Pärnumaa kooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Pärnu Koidula gümnaasiumis võistluse Teaduslahing Pärnumaa eelvoor, kust võttis tänavu osa 15 võistkonda kümnest koolist.

Selle nädala esmaspäevast reedeni korraldatakse juba kolmandat korda Eesti mastaapseimat teadusvõistlust Teaduslahing, mis ühe nädala jooksul läbib kõik Eesti maakonnad ja paneb proovile ligemale 600 koolinoore teadmised ja meeskonnatöö praktiliste ülesannete lahendamisel. Teaduslahingu koordinaatori Marge Thetloffi teatel võtab sel aastal osa 118 kooli, mis on rekordarv.

Pärnumaa eest astusid Teaduslahingus välja võistkonnad Pärnu Kuninga tänava põhikoolist, Are koolist, Raeküla koolist, Paikuse põhikoolist, Pärnu Mai koolist, Pärnu Rääma põhikoolist, Pärnu Vanalinna põhikoolist, Pärnu vabakoolist, Audru koolist ja Uulu põhikoolist. Peale selle osalesid Teaduslahingus tulevasest Lääneranna vallast Lihula gümnaasium ja Virtsu kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles