Kitarril jutustab lugusid Oleg Pissarenko

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale heliloomingu, kontserttegevuse ja plaadistamise annab Oleg Pissarenko džässharidust Lõuna- ja Ida-Eestis ning edendab sealset muusikaelu.
Peale heliloomingu, kontserttegevuse ja plaadistamise annab Oleg Pissarenko džässharidust Lõuna- ja Ida-Eestis ning edendab sealset muusikaelu. Foto: Margus Ansu / Postimees

Hulgaliselt tunnustusi pälvinud džässi propageerija ja muusik Oleg Pissarenko on juba pikemat aega lihvinud uut soolokava. Reedel jõuab see pärnakate ette.

"Mängin kitarri ja arutlen lugude vahel endale olulistel teemadel," avaldas muusik. "Kava on vaikne, intiimne ja isiklik. Kõik lood on seotud mu lähedaste või elu tähtsate sündmustega. Usun, et igaüks võib seda muusikat kuulates tabada seoseid oma elu tähtsate nähtustega."

Pissarenko märkis, et enne Eesti Rahva Muuseumis antud sarja esimest soolokontserti ei osanud ta kavale veel ametlikku pealkirja anda ja sõnastas selle tol korral nii: "Lugusid sellest, mis on päriselt juhtunud". Nüüd ongi sellest saanud ametlik pealkiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles