Säästumarketid suletakse pärast vabariigi aastapäeva

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepa keskuse Säästumarketi viimaseks tööpäevaks on 26. veebruar.
Lepa keskuse Säästumarketi viimaseks tööpäevaks on 26. veebruar. Foto: Mailiis Ollino

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi teatel on kolme Pärnus tegutseva Säästumarketi sulgemisajad nüüd paigas.

Papiniidu ja Lepa Säästumarket suletakse 26. veebruari õhtul, Härma Säästumarket 12. märtsi õhtul.

Papiniitu ja Lepa keskusesse uusi poode asemele ei tule, Härma kaubahoovis suletava Säästumarketi asemel avatakse mini-Rimi. Härma mini-Rimi on külastajatele avatud 29. märtsist.

Nädal enne kaupluste sulgemist teavitatakse sellest klientegi.

Rimi pressiesindaja sõnutsi ei maksa Säästumarketite külastajatel karta, et sulgemisootuses kauplustes jääb enne kinniminekut kaupa vähemaks. "Kuni sulgemiseni peaks kõigis Säästumarketites tavapärane sortiment saadaval olema," kinnitas Bats.

Nii Papiniidu kui Lepa Säästumarketi teenindajatele on pakutud jätkata tööd aprillis avatavas Pärnu Vana turu ehk Suur-Sepa Rimi supermarketis.

"Meil on väga hea meel, et suletavate Säästumarketite teenindajad on otsustanud jätkata töötamist Rimi uues supermarketis. Kuna supermarketis on teenindajatel rohkem eri töölõike, samuti on kauplus oluliselt suurem Säästumarketitest, on vajadus teenindajate järele suurem kui suletavate Säästumarketite teenindajate hulk. Seetõttu otsime kollektiivi töötajaid juurde," rääkis Bats.

Avatavasse supermarketisse otsib Rimi peale teenindajate juhatajatki.

Suur-Sepa supermarket teeb uksed lahti 5. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles