Toris toimus saalivuti turniir

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori saalivutiturniiri esikolmik.
Tori saalivutiturniiri esikolmik. Foto: jalgpall.ee

Laupäeval toimus Tori põhikoolis kolmandat korda Tori saalivuti turniir, mille võitis Saaremaa võistkond FC Lümanda Rähnid.

Portaali Jalgpall.ee andmeil osales turniiril kaheksa meeskonda kokku 65 mängijaga. Kui suurem osa esindusi oli kohale tulnud peamiselt Pärnust ja Pärnumaalt, siis FC Lümanda Rähnid oli võtnud ette reisi Saaremaalt. Peale saarlaste võistlesid eelmise aasta võitja Teku-Teku, FC Pjarnu Invida Agentuur, FC Tuulemäe, JK Are, JK Pärnu-Jaagupi, FC Peedu ja kohalik tiim Tori Põrgulised.

Poolfinaalis võitsid FC Lümanda Rähnid penaltiseeria toel Tori Põrgulisi ja FC Pjarnu oli 1:0 üle neid alagrupis võitnud JK Pärnu-Jaagupist. Kolmanda koha mängus saavutasid Tori Põrgulised 5:0 võidu JK Pärnu-Jaagupi üle ja finaalis alistas Lümanda Rähnid FC Pjarnu 3:1.

Turniiri parimaks mängijaks tunnistati võitjate ridades pallinud Henri Rüütli ja parimaks väravavahiks turniiri jooksul kohati imetõrjeid teinud ja vaid kolm palli oma selja taha lasknud Tori põrguline Arvo Sõerd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles