Viis küla soovib Sauga vallast eralduda ja liituda Pärnuga

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembris toimunud Sauga vallavolikogu istungi ajal, kui otsustati ühinemine Are, Tori ja Sindiga, avaldasid osad elanikud vallamaja ees selle vastu meelt.
Detsembris toimunud Sauga vallavolikogu istungi ajal, kui otsustati ühinemine Are, Tori ja Sindiga, avaldasid osad elanikud vallamaja ees selle vastu meelt. Foto: Ardi Truija

Täna arutletakse Sauga vallavolikogus Tammiste, Eametsa, Nurme ja Kilksama küla ning Sauga alevi elanike avalduste üle, milles palutakse nende haldusüksused vallast eraldada ja liita Pärnu linnaga.

"Kuigi vastavad eelnõud on volikogule esitatud, arvatavasti neid siiski tänase istungi päevakorda ei kinnitata," rääkis Sauga vallavolikogu esimees Kandela Õun. "Eelmisel aastal koostatud eelnõud on nüüdseks juba vananenud ja tuleks uuesti koostada."

"Küll on aga plaanis korraldada volikogus samal teemal arutelu, milline on volikogu meelsus selles küsimuses ja kuidas edasi minna," märkis Õun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles