Saate “Eesti parim pagar” osavõtja Irma Koppel arvab, et see oli kui pea ees tundmatusse kohta hüppamine. “Mõtlesin, et mis see keeks siis ära teha ole. Aga tegelikult ärkad vara, sul on palav, koht on võõras, ahi ka ja ümberringi kaamerad. Kui sul läheb valesti, siis kaamera kohe suurendab.”
Tellijale
Pagar eelistab soolast toitu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 saates “Eesti parim pagar” võistlev Pärnumaalt pärit 24aastane Irma Koppel räägib, et avastas toiduvalmistamiskire alles kaks aastat tagasi, pärast ülikooli. “Keskkoolis hüüti mind liikuvaks näljaks, sest mul oli kogu aeg kõht tühi, aga sel ajal ma süüa nii ei valmistanud,” naerab Irma. “Kuna ma ei olnud niisugune, kes paistnuks mingis õppeaines nagu matemaatika või keemia väga silma, aga tahtsin Pärnust eemale, läksin Tallinna ülikooli hiina keelt ja kultuuri õppima.”