Pagar eelistab soolast toitu

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates “Eesti parim pagar” osalenud Irma sõnul on saate võtteplatsil söögi valmistamine keerulisem, kui see televiisorist paistab.
Saates “Eesti parim pagar” osalenud Irma sõnul on saate võtteplatsil söögi valmistamine keerulisem, kui see televiisorist paistab. Foto: Mailiis Ollino

Saate “Eesti parim pagar” osavõtja Irma Koppel arvab, et see oli kui pea ees tundmatusse kohta hüppamine. “Mõtlesin, et mis see keeks siis ära teha ole. Aga tegelikult ärkad vara, sul on palav, koht on võõras, ahi ka ja ümberringi kaamerad. Kui sul läheb valesti, siis kaamera kohe suurendab.”

TV3 saates “Eesti parim pagar” võistlev Pärnumaalt pärit 24aastane Irma Koppel räägib, et avastas toiduvalmistamiskire alles kaks aastat tagasi, pärast ülikooli. “Keskkoolis hüüti mind liikuvaks näljaks, sest mul oli kogu aeg kõht tühi, aga sel ajal ma süüa nii ei valmistanud,” naerab Irma. “Kuna ma ei olnud niisugune, kes paistnuks mingis õppeaines nagu matemaatika või keemia väga silma, aga tahtsin Pärnust eemale, läksin Tallinna ülikooli hiina keelt ja kultuuri õppima.”

Bakalaureuseõppe lõpetanud Irma on veendunud, et sel erialal ta siiski tööle ei hakka. “Ma käisin Hiinas ja sain aru, et see riik ei sobi mulle üldse. Tallinnas elades sai mulle selgeks, et mulle meeldib maal ja metsas elada, kus igal hommikul võõraid inimesi ei näe,” räägib ta ja lisab, et vale erialavaliku pärast ta toidutegemise juurde sattuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles