Kilingi-Nõmmes kõlas üle 40 toreda metsalaulu

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surju põhikooli õpilane Robin Mittenbritt lõbustas publikut “Lammaste rokiga” ja võitis 1.–2. klassi solistide kategoorias esikoha.
Surju põhikooli õpilane Robin Mittenbritt lõbustas publikut “Lammaste rokiga” ja võitis 1.–2. klassi solistide kategoorias esikoha. Foto: Mailiis Ollino

Kilingi-Nõmme klubisse tõi elevust maakondlik laulukonkurss “Kauneim metsalaul”, mille žürii kuulas 44 solisti ja ansamblit, enne kui kuulutas välja oma otsuse.

Kauneimaks metsalauluks valiti Valkoneni-Arderi “Metsa all”, mille esitas Tõstamaa keskkooli 7. klassi õpilane Keily Kaal. Tema juhendaja Ivi Kask rääkis, et konkursiks valmistudes püüab ta valida laulu, mis läheb kokku teemaga. Žürii otsus tuli talle üllatusena ja koju naasis juhendaja tooliga, mille põhjale oli maalitud südamete puu, tema õpilase auhinnatoolile aga kelmikas rebane.

Laulukonkurssi korraldab Kilingi-Nõmme gümnaasium. Tänavune oli 12. ja sellest kooli seinte vahelt maakonnaski oodatud ürituseks saanud võistlusest on kujunenud Saarde vallasisese linna tunnusmärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles