Laste vaimse tervise keskus saab ligemale 100 000 eurot

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa omavalitsuste juhid kinnitasid selle nädala üldkoosolekul Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) tänavuse eelarve, milles on Pärnu haigla juures tegutseva Pärnumaa laste- ja noorte vaimse tervise keskuse tegevuse toetuseks ette nähtud 99 000 eurot.

“Kohalike omavalitsuste juhid tunnistavad üheselt, et keskus on oma vajalikkust igati tõestanud ja seetõttu peab selle tegevus jätkuma, kuid kogu projekti varjutab siiski halb asjaajamise käik,” rääkis POLi juhatuse esimees Lauri Luur.

Keskus loodi 2014. aastal maaomavalitsusi kaasamata Norra projekti vahenditest. Projekti lõppemisel 2016. aastal distantseerus sotsiaalministeerium keskuse tegevuse toetamisest ja omavalitsused olid sunnitud ootamatult tekkinud lisakuluga leppima, kärpides muid koostöövaldkondi. Otsus rahastamise kohta tehti ainult 2017. aasta kohta ja edasine rahastus tuleb esmalt ministeeriumiga selgeks rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles