Rail Balticu aruteludele tõmmati joon alla (1)

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
POLi juhatuse esimees Lauri Luur, riigikogulane Andres Metsoja ja Pärnu maavanem Kalev Kaljuste (vasakult paremale) kuulasid Märt Treieri (all paremal) juhitud arutelu.
POLi juhatuse esimees Lauri Luur, riigikogulane Andres Metsoja ja Pärnu maavanem Kalev Kaljuste (vasakult paremale) kuulasid Märt Treieri (all paremal) juhitud arutelu. Foto: Mailiis Ollino

Üleeile õhtul tõmmati Pärnu maavalitsuse saalis joon alla Rail Balticu raudteekoridori avaliku väljapaneku järgsetele aruteludele Pärnumaal pärast seitset kohtumist valdades. 50–60 kokkutulnule tehti kokkuvõte 2012. aasta aprillis alanud protsessist, mil algas Rail Balticu asukoha määramine Pärnu, Rapla ja Harju maavalitsuses.

Pärnu maavalitsuse planeeringute talituse juhataja Tiiu Pärn tõdes, et töö on sujunud kenasti, kirjalikke ettepanekuid tehti umbes 60, lisaks suulisi ja telefonitsi ligemale 100. “Maakonnasisene kokkulepe raudteekoridori suhtes kehtib 100 protsenti,” kinnitas Pärn.

Neile, kes jäävad teekoridori, on saadetud nüüdseks tähtkirjad, ehkki kõik adressaadid pole kirjale postiasutusse järele läinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles