Lõpe õpilased lustivad rulluiskudel

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristel Rohumägi

Kuigi siseruumides pole rulluiskudega sõita lubatud, sest see rikub puitpõrandaid, saavad Lõpe kooli õpilased Lõpe klubi saalis kevadeni rulluisutamist harjutada, sest hoone põrand läheb suvel vahetusse.

Koonga vallavanem Mikk Pikkmets märkis Lõpe klubi saali põrandast rääkides, et see on kohalikke teeninud 1968. aastast ja vajab nüüd väljavahetamist. Lapsed saavad sellel uisutada ehitustööde alguseni.

Mullu sai Lõpe klubi uued uksed, aknad, küttetorustiku ja automaatse tulekahjusignalisatsiooni. "Kuigi eelmine aasta sai päris palju töid Lõpe klubis tehtud, on investeeringu vajadus jätkuvalt päris suur. Renoveerimist vajavad suure ja väikse saali põrand, maja viimistlus, lavasisseseade, osa elektrijuhtmestikust ja valgustusest," loetles vallavanem. Lõpe klubi remont võetakse ette aasta lõpus eraldatud katuseraha abil: töid toetasid riigieelarvest Keskerakond 12 000 euroga ja Sotsiaaldemokraatlik erakond 10 000 euroga.

Pikkmetsa teatel ei ole nende summade suhtes veel ministeeriumiga lepingut sõlmitud, kuid seda plaanitakse teha lähikuudel. Praegu käib täpsem eelarvestamine tööde maksumuse väljaselgitamiseks. Seejärel saab teha hanked. Tööd on planeeritud suvekuudele, kui kool ja ringid puhkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles