Internetis levis teade Pärnus toimunud noarünnakust

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verine nuga. Pilt on illustratiivne.
Verine nuga. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Rohkem kui nädal tagasi levis Facebooki leheküljel "Märgatud24 Pärnus" teade, milles noor naine väitis, et ööl vastu 22. jaanuari kõndis ta koju, kui talle lähenesid Kaevu tänaval kaks meest, kes esmalt temaga juttu tegid, ent hiljem ründasid.

Naise sõnutsi muutusid mehed agressiivseks, kui ta ei tahtnud rääkima tulnud meestega vestelda. Seepeale võtsid mehed väidetavalt välja noa ja kriimustasid sellega naise nägu ja kätt. Info rünnaku kohta ehmatas pärnakaid ja postitus levis internetis kiiresti.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk selgitas, et politseile on postituse tegija ja väidetava rünnaku ohver teada. "Politsei on juhtunu kohta postituse teinud naisega suhelnud ja mitmel korral palunud tal anda selle kohta lisainfot. Praeguseni pole ohver seda teinud. Väidetav ründamine pole kinnitust leidnud," rääkis Pulk ja lisas, et "Märgatud24 Pärnus" grupist on postitaja nüüdseks info maha võtnud. "Loodame, et naine lähiajal siiski annab selgitusi ja saame postituse tagamaade kohta rohkem teada," lisas Pulk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles