Raamatukogud ootavad beebide vanemaid kinkeraamatu järele

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015.–2018. aastal Eestis sündinud ja sündivatele lastele kingitakse raamat "Pisike puu", mille on välja andnud Eesti lastekirjanduse keskus ja kultuuriministeerium.
2015.–2018. aastal Eestis sündinud ja sündivatele lastele kingitakse raamat "Pisike puu", mille on välja andnud Eesti lastekirjanduse keskus ja kultuuriministeerium. Foto: Eesti Lastekirjanduse Keskus

Kõigile 2015.–2018. aastal Eestis sündinud ja sündivatele lastele kingitakse beebiraamat "Pisike puu". Kinkeraamatu mõte on toetada laste lugemishuvi ja väärtustada eestikeelset lastekirjandust.

Tavaliselt saavad lapsevanemad Eesti lastekirjanduse keskus ja kultuuriministeeriumi välja antud raamatu kätte kohalike omavalitsuste korraldatavatel pidulikel üritustel, kus tervitatakse uusi ilmakodanikke ja õnnitletakse vastseid lapsevanemaid, või siis lapse sünni registreerimisel.

Pärnu keskraamatukogu turundusjuhi Krista Visase sõnutsi leidub peresid, kes neile üritustele ei jõua või ei saa minna, ent nemadki ei jää kinkeraamatust ilma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles