Vastuvõtule on oodatud Lihula ja Hanila rahvaski

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu vahetuvad vabariigi aastapäeva vastuvõtu esinejad, tähistatakse Pärnus riigi sünnipäeva tulevikus samuti uuel kujul. Eelmise aasta pidulikul vastuvõtul lõi kontserdimajas muusikalist meeleolu Nele-Liis Vaiksoo.
Nagu vahetuvad vabariigi aastapäeva vastuvõtu esinejad, tähistatakse Pärnus riigi sünnipäeva tulevikus samuti uuel kujul. Eelmise aasta pidulikul vastuvõtul lõi kontserdimajas muusikalist meeleolu Nele-Liis Vaiksoo. Foto: Mailiis Ollino

Tänavune Pärnu linna ja maakonna inimestele mõeldud iseseisvuspäeva vastuvõtt jääb omalaadsete seas viimaseks. Tulevast aastast lõpetab tegevuse maavalitsus ja haldusreform muudab nii omavalitsuste kui Pärnu maakonna piiri.

Haldusreformi käigus ühinevad Pärnumaaga praegused Läänemaa vallad Lihula ja Hanila. Maavanem Kalev Kaljuste sõnutsi kutsus ta nende valdade elanikud juba tänavusele vastuvõtule.

“Kindlasti tuleb selle aasta ehk Eesti Vabariigi 99. aastapäevale pühendatud vastuvõtt Pärnumaal varasematest erilisem,” märkis Kaljuste. “Juba sellepärast, et tähistame viimast korda kahekohalist Eesti riigi aastapäeva ja maavanem viibib sel vastuvõtul viimast korda.” Järgmisel aastal täitub Eesti Vabariigi sünnist 100 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles