Tantsupeo eelproovides keerutati põrand tuliseks

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Mai kooli aula ja võimla põrandad said eile kõvasti vatti, kuna XII noorte laulu- ja tantsupeo “Mina jään” eelproovides näitasid õpitut sajad lapsed ja noored mitmekümnest Pärnu linna ja maakonna tantsurühmast. Kõige rohkem ehk kümme rühma püribki peole Mai koolist.

“Need lapsed, kes on tantsupeol käinud, tahavad jälle minna ja nendel, kes veel pole käinud, on ootus teada saada, mis seal siis toimub,” rääkis Mai kooli tantsuõpetaja Maire Sarapuu, kes juhendab viit oma kooli rühma ehk 80 tantsijat 1.–7. klassist. Seni on kõik tema rühmad tantsupeole pääsenud ja õpetaja meelest läks ettetantsimine seekordki edukalt.

“Mulle meeldivad väga kõik nende klassi tantsud,” tunnistas oma 7. klassi rühma esinemist jälginud Sarapuu. “Õppima hakates tunduvad keerulised, aga kui selgeks saavad, hakkavad meeldima.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles