Füüsikaolümpiaadil selgusid Pärnu parimad

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Füüsikavalemid.
Füüsikavalemid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Füüsikaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus tegid gümnaasiumiosas peaaegu puhta töö Elmu Mägi õpilased Koidula gümnaasiumist, põhikoolide arvestuses võidutsesid Mai kooli ja Kuninga tänava põhikooli õppurid.

12. klasside arvestuses võitis Ander Koppel Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilase Hendriico Merila ees (õpetaja Tõnu Tõniste). Kolmas oli Rauno Kivimägi Koidula gümnaasiumist.

11. ja 10. klasside arvestuses mahtusid esikolmikusse vaid Koidula gümnaasiumi õpilased. 11. klassi õpilaste mõõduvõtmisel olid parimad Karl-Johan Pilve, Jaanus Tomson ja Igor Mohhov. 10. klasside paremiku moodustasid Ilona Tamm, Heleen Saarse ja Siim Orgvee.

9. klasside võitjaks tuli Ain Kivimägi Mai koolist (õpetaja Rein Karjane). Teise koha pälvis Kristi Koitla Rääma põhikoolist (Kersti Randväli) ja kolmanda Reiko Mengel Mai koolist (Rein Karjane).

8. klasside esikolmikusse mahtusid Mikk Saarse Kuninga tänava põhikoolist (Elmu Mägi), tema koolivend Gerhard Lindt (Elmu Mägi) ja Jevgeni Lazarski Vanalinna põhikoolist (Ele Jaanimägi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles